Llengües

Empresa

Xerrades i Conferències

Conferències sobre protocol internacional

Miguel Jelelaty, intèrpret i professor a la UB de Protocol Internacional i Núria Gispert, periodista i actual emprenedora a la Xina, han vingut a l'escola per impartir una xerrada sobre l'actual situació al món àrab i el protocol a seguir en una negociació amb els països de la zona i el protocol i la negociació amb els xinos, respectivament.

Primeres Jornades ECAT Talks

Els dies 16 i 17 de març de 2017 vam realitzar les primeres jornades ECAT Talks. Al llarg dels dos dies els alumnes i professors vam poder assistir a diferents conferències i tallers relacionats amb el món de la comunicació, el màrqueting, el comerç internacional i la logístca. L'objectiu d'aquestes jornades és el d'aproximar-nos a la realitat en la que es troben les empreses del secor del comerç, l'administració i el turisme. 

Mediapro arriba a Lluïsa Cura

El director de continguts de Mediapro a Aragó ha vingut al Lluïsa Cura per explicar-nos la seva experiència i trajectòria professional.

Manuel Rodríguez ens ha desvelat com ha de ser el nostre perfil professional per a treballar al sector de l’entreteniment audiovisual. També ens ha  parlat sobre la metodologia d’anàlisi de l’audiència i el futur de la televisió després de l’aparició de les noves tecnologies i noves formes de consum.

Taller de coaching aplicat a la comunicació

Els alumnes de 1r d'Administració i Finances de la tarda i els de 1r de Transport van assistir a un taller de Coaching aplicat a la comunicació,  a càrrec de la psicòloga coach "Ana Merlino" de la consultora Comunicació Objectiva

Conferència sobre la producció d'events esportius

El passat dia 5 de maig els alumnes de Gestió de Vendes, Comerç i segon de Comerç Internacional van assisitr a una conferència sobre la producció d'events esportius, realitzada per Bernat Gascon, expert en màrqueting d'esdeveniments i events esportius i professor del màster en Gestió Econòmica d'Entitats Esportives de la UB. 

Xerrada Google Adwords

El dimecres 13 de maig a la tarda, Víctor de Franciso, professional que ja fa  anys que ens ajuda a estar al dia en les tècniques de Comerç  Digital Internacional,  ens va oferir una xerrada molt interessant sobre Google Adwords.

Hi van assistir els grups de Comerç,  Comerç  Internacional, Gestió Comercial i Màrqueting i Serveis al Consumidor.

Xerrada Google Adwords
Xerrada Google Adwords
Xerrada Google Adwords
Xerrada Google Adwords

Com parlar en públic

Nacho Téllez va explicar d'una forma molt amena i participativa les claus per parlar en públic.

Com parlar en públic
Com parlar en públic
Com parlar en públic

Seminari de Motivació d'Equips de Venda

Alumnes de Gestió Comercial i Màrqueting. Curs 2014-2015.

Dinàmiques de grup per a la motivació d'equips de venda. Activitat realitzada  als espais de la Biblioteca  de Catalunya, molt a prop del nostre Institut.

Seminari de Motivació d'Equips de Venda
Seminari de Motivació d'Equips de Venda
Seminari de Motivació d'Equips de Venda
Back to Top