Llengües

Empresa

Visites a Empreses

Visita al Parlament

Els alumnes de segon curs del CFGS d’administració i finances en horari de matí i tarda respectivament, han visitat el Parlament de Catalunya. Ens han explicat breument la història de l’edifici, el seu pas d’edifici militar fins a arribar a ser la seu parlamentària actual,  el que és i representa la institució i les funcions que desenvolupa: legislativa, de control, d’aprovació dels pressupostos generals de la Generalitat, entre d’altres.

Hem pogut entrar a una sala de comissions, la sala on es reuneix a mesa i junta de portaveus  i fins i tot ens hem assegut als escons reservats a primera fila als membres del govern!

Visita a les instal·lacions de Bracafé

Els alumnes de 1r de Comerç han visitat l’empresa Bracafé dins del mòdul de Dinamització  del punt de venda.  A la sortida van estar al magatzem, i van poder veure en directe, entre d'altres aspectes, el procés d'elaboració del cafè. També van poder comprovar in situ com és el mètode de distribució "just un time”.

Visitem Mediapro i veiem el que passa darrera la pantalla

Els alumnes de 2n de Màrqueting i Publicitat vam tenir l’oportunitat de veure el que passa darrera de les pantalles de televisió a les instal·lacions de Mediapro. Vam poder visitar els racons més privats com l’estudi de Gol TV o el museu on hi guarden els seus petits tresors.

Visita al CRT de TMB a la Cotxera del Triangle

Els alumnes de 2on del cicle formatiu de transport i logística tarda han anat a fer una visita al centre de regulació i operacions de trànsit de la xarxa d’autobusos de TMB, on s’ha pogut veure la moderna sala de control , des d’on es fa el seguiment en temps real de la flota i es vigila que les línies mantingui al màxim la regularitat i els horaris previstos.

La Direcció General d'Arxius, Biblioteca i Patrimoni de la Generalitat obre les portes als alumnes de 2n d'Assistència a la Direcció.

Els alumnes de 2n d'Assistència a la Direcció vam visitar la seu de la Direcció General d'Arxius, Biblioteca i Patrimoni de la Generalitat. Van ser atesos per la Sra Anna Busom, responsable del Servei de Suport tècnic i inventari  que va parlar sobre el sistema de dipòsit digital i el programari informàtic que s'utilitza per posar a disposició de la ciutadania el patrimoni cultural de Catalunya.

Visita al nou show-room de l’empresa Mecalux

Els alumnes de 1er del cicle formatiu de transport i logística tarda han anat a fer una visita al nou show-room de l’empresa Mecalux, on s’ha pogut veure com els darrers avenços en magatzems automàtics permeten gestionar i optimitzar els processos derivats de l’emmagatzematge, així com la preparació i expedició de mercaderies.

Visita a l'Arxiu Nacional de Catalunya

El passat 10 de maig els alumnes de 1r de Gestió Administrativa i 1r d'Assistència a la Direcció van fer una visita a l'Arxiu Nacional de Catalunya per treballar els continguts relacionats amb l'arxiu i les fonts d'informació.

Visita a les instal·lacions de la divisió de missatgeria de DHL

Els alumnes de transport van fer una visita a les instal·lacions de la divisió de missatgeria de DHL. En una primera fase vam veure com s’organitza l’empresa multinacional a través de les diferents divisions. Després vam poder observar com és el magatzem i com funciona una empresa de transport i gestió de missatgeria.

Visita al Consorci de la Zona Franca

Els alumnes  de Comerç Internacional Tarda i 2n de Transport i Logística (curs 2014-15) van fer una visita al Consorci i a les instal·lacions de la Zona Franca Duanera de Barcelona.

El director de la Zona Franca, José Luís Rodríguez, va fer una xerrada molt interessant sobre aspectes logístics i la importància del Consorci. A continuació, el  senyor  Pedro Escolano i un altre company van acompanyar els alumnes en la visita pel recinte duaner i van respondre  les seves preguntes.

Visita al Consorci de la Zona Franca
Visita al Consorci de la Zona Franca
Visita al Consorci de la Zona Franca
Visita al Consorci de la Zona Franca

Visita a la fàbrica San Miguel

Visita a la fàbrica del grup Mahou San Miguel amb els alumnes de Transport i Logística (curs 2014-15).

Visita a la fàbrica San Miguel
Visita a la fàbrica San Miguel
Visita a la fàbrica San Miguel
Visita a la fàbrica San Miguel
Visita a la fàbrica San Miguel
Visita a la fàbrica San Miguel
Visita a la fàbrica San Miguel
Back to Top