Llengües

Serveis

Activitats fora de l'institut

L'ECAT, Institut Lluïsa Cura hem participat al Firantoni

El dia 10 de juny vam participar al FIRANTONI. Vam informar sobre la nostra escola i vam conèixer de prop el comerç i altres entitats del barri. Ens va visitar la Regidora de Comerç del Districte i el President de l'associació de Comerciants de Sant Antoni.

La parada va ser feta amb elements de cartró. La taula i els tres plafons es munten i desmunten fàcilment i es poden anar reutilitzant. 

Aquesta és una mostra més del nostre compromís amb el medi ambient i una manifestació de la nostra participació en el projecte d'Escoles + Sostenibles al qual estem adscrits.

Entrega de diplomes SIL 2017

El dimarts 6 de juny els alumnes de segon curs de Transport i Logística van rebre el diploma professional otorgat per la Direcció General de mobilitat i Transport de la Generalitat de Barcelona. L'acte va tenir lloc al recinte firal de Montjuic dins del Saló Internacional de la Logística.

Projecte "La Desfilada" Curs 2016-2017

Enguany dos grups d'alumnes de l'Ecat, Institut Lluïsa Cura juntament amb els Instituts de la Vall d'Hebron i Anna Gironella de Mundet han realitzat el Projecte Passarel·la. L'objectiu ha estat el de poder produïr l'esdeveniment d'una passarel·la de Moda (Institut Anna Gironella de Mundet) i Perruqueria (Institut Vall d'Hebron) a l'antiga Fàbrica Fabra i Coats. Dins del projecte de final de Cicle, el grup d'alumnes d'Assistència a la Direcció van preparar la part més protocolària de l'esdeveniment, mentre que el grup de Gestió de Vendes es van encarregar de gestionar la difució de l'acte.

L'esdeveniment va ser conduït per la presentadora de TV5 Cristina Pampin i es va poder seguir en streaming.

 

 

Hem posat en pràctica la creativitat al Taller d’Escriptura Creativa

Els alumne de 2n de Màrqueting i Publicitat han realitzat un taller d’escriptura creativa en el que hem pogut construir històries surrealistes mitjançant la tècnica “Cadàver Exquisit”. L’activitat s’ha realitzat en el marc de  les assignatures de Llançament de Producte i Disseny de Material de Comunicació

Forma't al Port 2017

Un any més els  alumnes de Transport i Logística han col·laborat en la setena edició del Forma’t al Port. Aquest projecte, destinat a estudiants dels graus superiors de Transport i Logística, i Comerç Internacional dels instituts de l’àrea de Barcelona, té com a objectiu principal la constitució d’una comunitat logística ben preparada i, d’aquesta manera, contribuir a afrontar el repte estratègic de la regió.

Saló Internacional de la Logística. SIL 2016

Els alumnes de segon curs de Transport i Logística van assistir al Saló Internacional de la Logística. Com cada any, des de fa ja 15, els alumnes que es graduen reben un diploma de la Direcció General de Transport en un acte institucional  que compta amb la presencia de diverses institucions del sector i que presideix Sr Pere Pedrosa, Director General de Transport i sostenibilitat.

Congrés anual "Hoy es Markeing"

El passat dijous, 26 de maig, alumnes dels cursos de Màrqueting i Publicitat, Gestió de Vendes i Comerç Internacional vam assistir al congrès anual de màrqueting "Hoy es marketing" on directius de marketing de diverses empreses presenten les darreres novetats en el sector.

C'MUN 2016 The Model United Nations of Barcelona

Els  alumnes de 1r de Comerç Internacional matí de vam participar en l’esdeveniment C'MUN 2016, com ja és habitual. L'acte d'obertura va tenir lloc al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.  

Short Sea Shipping

Els alumnes de Transport I Logística fan participar en una activitat sobre Short Sea Shipping en el marc del programa FORMA’T al PORT consisten en rebre una sèrie de conferències per part d’experts i resoldre un cas pràctic a bord d’un vaixell que va fer el trajecte Barcelon – Gènova - Barcelona

http://www.2e3s.eu/

Back to Top